Μάχη… τίτλου για τον Μίλος Κράσιτς!

Μία ακόμη μάχη… κορυφής φέρονται να δίνουν οι διοικήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με… έπαθλο όχι κάποιον τίτλο πρωταθλητή, αλλά τον Σέρβο μεσοεπιθετικό της Φενερμπαχτσέ, Μίλος Κράσιτς!

Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφόρησαν στην Τουρκία, τόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης όσο και του Πειραιά, έχουν καταθέσει προτάσεις στη Φενερμπαχτσέ, για την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή, ως δανεικό. Οι Τούρκοι παρουσιάζουν το θέμα ως δεδομένο και μάλιστα δίνουν περισσότερους πόντους στον ΠΑΟΚ, καθώς επικαλούνται τα καλά λόγια που έχει πει ο Βλάντιμιρ Στοχ και τη συνεργασία που είχαν οι δύο σύλλογοι κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Οι παράγοντες των δύο ελληνικών συλλόγων δεν έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό, παρά την έκταση που έχει αρχίσει να λαμβάνει η όλη ιστορία στον τουρκικό Τύπο. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, το υψηλό του συμβόλαιο, το οποίο ανέρχεται στα 2.400.000 ευρώ ετησίως και η πρόσφατη εκδήλωση ενδιαφέροντας από ρωσικούς συλλόγους, αποτελούν τα βασικά εμπόδια για τη μετακίνηση του διεθνούς Σέρβου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα