Μένει μέχρι να… φύγει ο Αναστασίου

Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον «Ολλανδό»

Την απόφαση να δώσουν μία ακόμη – τελευταία – ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου έλαβε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, στην άτυπη σύσκεψη που έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τους συνεργάτες του να δοθεί μία ακόμη μικρή παράταση στον κόουτς, καθώς, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα είναι διασυρμός για τον Παναθηναϊκό να αλλάξει τόσο γρήγορα τον προπονητή, με τον οποίο μόλις πριν λίγους μήνες υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, ξεκαθαρίστηκε πως αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί άμεσα, ώστε να ανακάμψει η ομάδα, η διοίκηση θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Αναστασίου, ώστε να μη χαθεί η προοπτική του πρωταθλήματος.

Το θέμα πήρε πάνω του ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος δεσμεύτηκε να πάρει αποφάσεις αν δεν υπάρξει αλλαγή στην εικόνα των παικτών. Όσον αφορά τον κόσμο, οι οργανωμένοι έχουν εκφράσει τη θέση τους, ζητώντας την απομάκρυνση του Έλληνα τεχνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το περιβάλλον του Γιάννη Αναστασίου, δεν αποκλείεται ο τελευταίος να κάνει την έκπληξη και να… προλάβει τη διοίκηση του «τριφυλλιού», δηλώνοντας την παραίτησή του. Σε κάθε περίπτωση, και παρά την απόφαση για νέα περίοδο χάριτος στον κόουτς, τα πάντα παραμένουν ανοικτά για το προσεχές μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα