Μένει ο τρελο-Τζέιμς στον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια στον Μάικ Τζέιμς και όλα δείχνουν ότι ο – καθοριστικός στα Play Off – Αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε μιλήσει με καλά λόγια προ ημερών για τον Τζέιμς και στην ουσία είχε φανεί πως τον ήθελε και για του χρόνου.

«Ήταν εξαιρετικός στην Euroleague. Είναι ένας παίκτης που επίσης μπορεί να κάνει ένα – δύο βήματα προς τα μπροστά, για να είναι ακόμα καλύτερος. Είναι νέος και ως πόιντ γκαρντ βελτιώνεται ακόμα πιο εύκολα πιστεύω. Στην Euroleague ήταν πολύ καλός για εμάς. Όμως, οι άνθρωποι πάντα βάζουμε στο μυαλό μας τα αρνητικά. Σίγουρα, τελείωσε τη σεζόν με τον ιδανικό τρόπο απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά γενικότερα ήταν εξαιρετικός όλη τη χρονιά. Ίσως είναι ο παίκτης που βελτιώθηκε πιο πολύ κατά τη διάρκειά της»

Επιπλέον, ο συνεργάτης του Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, είχε δηλώσει προ ημερών στον ΣΠΟΡ FM:  «Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Είναι ένα παιδί που διακρίνεται στο ένας εναντίον ενός, κάτι που απαιτείται στο σύγχρονο μπάσκετ. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς τα στοιχεία του μέσα από το ομαδικό μπάσκετ. Αν αντιληφθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ, μπορεί να γίνει από τα καλύτερα γκαρντ της Ευρώπης. Θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και να βάλει τη λογική λίγο παραπάνω στο μυαλό του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα