Μένει ο «Τσόρι», ερωτηματικό ο Αφελάι!

Ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα αναμένονται στον Ολυμπιακό, καθώς ο σχεδιασμός για την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να εφαρμοστεί δίχως χρονοτριβή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον «Τσόρι» Ντομίνγκεζ, ο οποίος αναμένεται να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, γίνονται επαφές με τη διοίκηση της Άντερλεχτ, προκειμένου να εξαγοραστούν τα δικαιώματα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος εξελίχθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε απαραίτητη επιλογή για την ενδεκάδα του Μίτσελ Γκονζάλεθ.

Το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομα Ιμπραϊμ Αφελάι. Ο Ολλανδός είναι δυσαρεστημένος διότι δεν παίζει βασικός. Δυσαρεστημένη είναι και η διοίκηση, καθώς περίμενε πολλά περισσότερα από έναν παίκτη με το ταλέντο του. Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ θέλει παίκτες έτοιμους να προσφέρουν και να εφαρμόζουν τις οδηγίες του στο γήπεδο. Η περίπτωσή του εξετάζεται, ενώ δεν αποκλείεται, εφόσον βρεθεί η φόρμουλα με την Μπαρτσελόνα, να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Θέμα είχε προκύψει και με τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται επίσης δανεικός, από την αγγλική Φούλαμ. Ο διεθνής επιθετικός αποτελούσε ένα πολύ ακριβό «εξάρτημα» στη μηχανή του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, δεν είχε δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, όπως ευελπιστούσαν στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να γεννηθούν οι πρώτες σκέψεις για το μέλλον της συνεργασίας τους. Υπήρξαν, δε, ακόμη και εισηγήσεις συμβούλων για αποδέσμευση του διεθνούς παίκτη και επιστροφής του στην Αγγλία. Στον κατάλληλο χρόνο όμως, ο Κώστας Μήτρογλου έγινε και πάλι… πιστολέρο και άλλαξε άρδην την κατάσταση προς όφελός του, διώχνοντας κάθε σκέψη που υπήρχε για τη συνέχεια της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα