Μένει στη Βαρκελώνη, αλλά πάει στη Μίλαν!

Κάνει πλάκα ο Βραζιλιάνος άσος της Μπάρτσα που δείχνει υπερκαλυμμένος στην ομάδα της Καταλονίας, αλλά θέλει να κάνει και κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος με τους 24 τίτλους έχει βαρεθεί να σηκώνει κούπες στη Σεβίλλη (5) και στην Μπάρτσα (19). Εδώ και κάποιους μήνες το παίζει… φευγάτος, αλλά κάποιες φορές αφήνει να διαρρεύσει ότι σκέφτεται να παραμείνει.

Η Μπαρτσελόνα, φυσικά, είναι μεγάλος σύλλογος και δεν θα παίξει με την αναποφασιστικότητα του «τρελού» Ντάνι Άλβες, γι’ αυτό και ήδη του έκανε πρόταση συνεργασίας (όπως επίσης πήρε και έναν ακόμη δεξιό οπισθοφύλακα, τον Άλεξ Βιδάλ). Η τελευταία ατάκα που δείχνει διάθεση φυγής ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε αν θα πάει στο Καμπιονάτο; Απάντησε: «Θα είναι τιμή μου να παίξω στη Μίλαν»! Κι επειδή επίκειται αλλαγή ιδιοκτησίας στη μεγάλη ιταλική ομάδα, δεν αποκλείεται να στέκει το σενάριο.

Ο Ντάνι Άλβες με 700 περίπου παιχνίδια στην καριέρα του σε Βραζιλία, Ισπανία και τις Εθνικές ομάδες της πατρίδας του, θα είναι σίγουρα περιζήτητος ακόμη κι αν τελικά η Μίλαν δεν τον επιλέξει. Κι εδώ που τα λέμε, δύο χρονάκια ακόμη στη Βαρκελώνη γιατί να τον χαλάσουν; Μάλλον θα σηκώσει κι άλλα τρόπαια αν μείνει εκεί που είναι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα