Μέρες… 2008 για Χριστοδουλόπουλο

Στο ίδιο έργο θεατές, με απρόβλεπτες ωστόσο εξελίξεις και με διαφορετικούς «ηθοποιούς», αλλά τον ίδιο πρωταγωνιστή. Μέρες 2008 ξαναζεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού, όπως ακριβώς είχε συμβεί πριν από έξι χρόνια.

Οι διαφορές είναι ότι απουσιάζει ο Νικόλας Πατέρας και ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη οικονομική κατάσταση από τους «πράσινους», ενώ ο παίκτης δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, αλλά στην ιταλική Ελλάς Βερόνα.

Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρέθηκε αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και το φετινό καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση. Η περίπτωση του άσου της Βερόνα συζητήθηκε ξανά στον Πειραιά κι αν αποφασιστεί να κινηθούν για δύο εξτρέμ, τότε αναμένεται να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Ο διεθνής άσος πάντως φαίνεται να ενδιαφέρει και τον Παναθηναϊκό, καθώς αρέσει στον Αντρέα Στραματσιόνι, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτησή του στη διοίκηση. Η Βερόνα υποβιβάστηκε και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να κρατήσει τους βασικούς της παίκτες, καθώς, εκτός των άλλων, καλείται να μειώσει και το κόστος λειτουργίας της..

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα