Μέσα ο Ταυλαρίδης, εκτός ο Νίνης!

Εκτός αποστολής, καθώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Σωτήρης Νίνης, σε αντίθεση με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος θα ταξιδέψει με τους «πράσινους» στα Γιάννινα, για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ.

Πώς είναι δυνατόν μία μεταγραφή η οποία ολοκληρώθηκε πριν από… ενάμισι μήνα, να μην έχει διευθετηθεί στο τυπικό της μέρος και η μεταγραφή που έγινε πριν από τρεις μέρες να είναι διαθέσιμη στο τεχνικό τιμ, μόνο οι αρμόδιοι στον Παναθηναϊκό μπορούν να γνωρίζουν! Όπως και να έχει, το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί αθηναϊκού εδάφους και θα ταξιδέψει στην πόλη των Ιωαννίνων με αρκετές απουσίες, αλλά μπόλικη αισιοδοξία στις αποσκευές του. Εκτός του Νίνη, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στια πλάνα του τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, τον Νάνο και τον Μέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Η αποστολή των «πράσινων» απαρτίζεται από τους:
Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλη και Κλωναρίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα