Μέχρι και ο Γιούρι Γκέλερ επιστρατεύτηκε για την ανεύρεση του αεροσκάφους στη Μαλαισία

Ακόμα και σε λύσεις τύπου μέντιουμ, πνευμάτων και χαρτορίχτρων φαίνεται ότι καταλήγουν μέσα στην απελπισία τους οι επικεφαλής των ερευνών για τον εντοπισμό του χαμένου Boeing της Malaysia οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να ανακαλύψουν τι συνέβη με το αεροσκάφος η τύχη του οποίου αγνοείται εδώ και επτά ημέρες.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς ότι ζήτησαν ακόμα και τη συνδρομή του πνευματιστή Γιούρι Γκέλερ, ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα με την παρουσία τους στις αλήστου μνήμης τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες λύγιζε κουτάλια.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter απευθύνοντας πρόσκληση στους followers να ενώσουν τις πνευματικές τους δυνάμεις, «μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Πιστεύω στην “απομακρυσμένη όραση”. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορείτε να προσπαθήσετε να “δείτε” που πιστεύετε ότι έπεσε το αεροπλάνο; Πώς και γιατί, ποια είναι τα συναισθήματά σας, τις σας λέει η διαίσθηση σας. Ευχαριστώ».

Έχει, δε, αναπτύξει και τη δική του θεωρία σύμφωνα με την οποία οι πιλότοι επλήγησαν από φωτιά που ξέσπασε στο πιλοτήριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα