«Μήλον της Έριδος» για Παρί, Ρεάλ και Γιουνάιτεντ ο Λεβαντόφσκι

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει πωλητήριο στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι; Η απάντηση είναι «όχι». Ωστόσο, τρεις ομάδες έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να τα… σκάσουν στους Βαυαρούς, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Πολωνός επιθετικός αποτελεί «Μήλον της Έριδος» για τις Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει, ούτε η ομάδα του Μονάχου τον έχει βγάλει προς πώληση.

Σύμφωνα με γαλλικά και αγγλικά δημοσιεύματα, τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ετοιμάζουν προτάσεις για την αγορά του, ενώ έχουν διαμηνύσει ότι θα του προτείνουν τρελά λεφτά για κάθε χρόνο του συμβολαίου του, την ίδια στιγμή που παραμένει ζωντανό το ενδιαφέρον της «βασίλισσας»..

Από κύκλους της Παρί αναφέρθηκε ότι ετοιμάζονται να του προσφέρουν συμβόλαιο που οι ετήσιες αποδοχές του θα αγγίζουν τα 17 εκατομμυρίων ευρώ! Στη Γιουνάιτεντ πάντως δεν πτοήθηκαν, δηλώνοντας πως προτίθενται να δώσουν τα ίδια χρήματα με τους πρωταθλητές Γαλλίας!

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, ο Πολωνός θα είναι το σίριαλ της επόμενης μεταγραφικής περιόδου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα