Μήνυμα αιώνιας δέσμευσης από τον Μάρκους Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2019 και οι φίλοι του Παναθηναϊκού μάλλον θα παρακαλάνε κάθε μετεγγραφική περίοδο να μην έρχεται πρόταση κοντά στη ρήτρα αποδέσμευσης. Διότι κάποιοι τελικά δεν είναι και τόσο αναντικατάστατοι.

Ο Σουηδός επιθετικός, πάντως, δεν δείχνει να καίγεται για μετεγγραφή και αυτό έχει τη σημασία του, διότι αποδεικνύει πως δεν είναι ποδοσφαιριστής που θα «μαρκάρει» διαρκώς τον μάνατζέρ του για να του βρει ομάδα σε άλλο πρωτάθλημα. Σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του δεν δίστασε να γνωστοποιήσει τον «έρωτά» του με την ελληνική ομάδα: «Υπάρχει οριστική συμφωνία, θα μείνω στον ΠΑΟ μέχρι το 2019 και βλέπουμε. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχω νιώσει καλύτερα σε μία ομάδα εκτός Σουηδίας! Ποτέ! Βλέπω να παραμένω στον Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο της καριέρας μου Έχουμε έναν έμπειρο και πραγματικά πολύ καλό προπονητή. Μου άρεσε και ο Αναστασίου, αλλά ο Στραματσιόνι μου αρέσει πολύ».

Αυτά είναι λόγια που δείχνουν αφοσίωση και μεγάλη εκτίμηση για την ομάδα που τον πληρώνει καλά και στην οποία διανύει τα καλύτερα χρόνια στην καριέρα του. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να τα δεχθεί με ικανοποίηση…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα