Μήνυμα ανανέωσης από Κλάους στον ΠΑΟΚ

Σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα του συμβολαίου του έστειλε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος δήλωσε πως είναι ένα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και ότι θέλει να αγωνίζεται για πολλά χρόνια σε αυτή.

Ο διεθνής επιθετικός έκανε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε τόσο στο θέμα του συμβολαίου του, όσο και στα αγωνιστικά, αλλά και στη νίκη επί του Ολυμπιακού…

«Είναι μία νίκη για την ψυχολογία της ομάδας. Είναι ένα νέο ξεκίνημα για όλους μας, αν και βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της σεζόν. Με την παρουσία ενός νέου προπονητή, που όμως ήταν κοντά μας όλο αυτό το διάστημα και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες ξεχωριστά. Αυτή τη νίκη την θέλαμε πάρα πολύ, γιατί έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα παιχνίδια και στους δύο θεσμούς που συμμετέχουμε. Και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο. Ο μεγάλος στόχος αναμφίβολα είναι το Κύπελλο.

Το καταφέραμε, γιατί με αυτή τη νίκη δείξαμε πως σαν ομάδα έχουμε στοιχεία όπως το πάθος και η δύναμη, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας. Ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, όλοι γνωρίζουμε πως εκτός από την ποιότητα, πρέπει να δείχνουμε πάθος και δύναμη για να κερδίζουμε. Και αυτά τα στοιχεία, τα είχαμε στο παιχνίδι μας. Δεν σας κρύβω, πως από την αρχή ψάχναμε να κάνουμε μία τέτοια εμφάνιση, με τα στοιχεία που παραθέσαμε. Ήρθε σε αυτό το παιχνίδι και καλώς ήρθε. Η συνέχεια, κακά τα ψέματα πρέπει να είναι ανάλογη. Δεν πρέπει να μείνουμε στο προηγούμενο παιχνίδι, οφείλουμε σαν ομάδα να δείξουμε ακόμη καλύτερα στοιχεία σε συνδυασμό με το πάθος για να έρθουν κι άλλα νικηφόρα αποτελέσματα».

Αναφορικά με τους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά και τους δικούς του, είπε: «Τα θέλουμε και τα δύο. Το κύπελλο, όπως προανέφερα και τη συμμετοχή μας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο πρωτάθλημα έχουμε περισσότερους αγώνες, αν συμπεριλάβουμε και τις αναμετρήσεις στα play off που θα γίνουν τον Μάιο. Στο κύπελλο, είναι λιγότερα τα παιχνίδια, αλλά εξίσου καθοριστικά για να φθάσουμε στον στόχο μας. Αυτό που επιθυμώ είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Με τα γκολ που πετυχαίνω μπορεί να επιτευχθεί και ένας προσωπικός στόχος. Αυτό που προσπαθώ κάθε χρόνο είναι να σημειώνω διψήφιο αριθμό σε γκολ. Αυτό θέλω να έρθει και φέτος».

Αναφερόμενος στην πρόθεση της διοίκησης να του προτείνει νέο συμβόλαιο, δήλωσε: «Είναι ένα κομμάτι που αφορά τη διοίκηση. Όταν με καλέσουν, τότε πιστεύω ότι θα βρεθεί η λύση. Φυσικά και θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, είμαι ένα με τον ΠΑΟΚ».

Για τις αλλαγές που έφερε ο Γιώργος Γεωργιάδης και τον μέχρι πρότινος προπονητή του, Χουμπ Στέφενς, τόνισε: «Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προπονητή, όλα τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλο πάθος γιατί ήθελαν να διεκδικήσουν μια θέση στην ενδεκάδα. Και με τον Ολυμπιακό, το δείξαμε όλοι αυτό. Ο κ. Στέφενς είναι καλός προπονητής, πιστεύω ότι δεν είχε κανένα θέμα με τα παιδιά όπως ακούστηκαν διάφορες φήμες. Απλά το δικό μου σκεπτικό, είναι πως δεν “κόλλησε” στο όλο κλίμα και την λειτουργία της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα