Μήνυμα ενότητας από τον Ρικάρντο Κόστα!

Την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, τονίζοντας πως χρειάζεται συνοχή και ενότητα για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου άσου στο συνδρομητικό κανάλι:
«Ο αγώνας της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική περίπτωση από τον προηγούμενο. Εμείς πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και ενδεχομένως να εκμεταλλευτούμε την ευφορία και την αυτοπεποίθηση που έχει ο Παναθηναϊκός για να κάνουμε την ζημιά και να πάρουμε αυτό που θέλουμε ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί στους στόχους μας όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί. Χρειάζεται, όμως, καρδιά, προσπάθεια και συνοχή για να μείνουμε ενωμένοι, γιατί ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα. Όλοι μαζί έχουμε πιθανότητες».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μείνει εφτά βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη της νίκης στο γήπεδο της Λεωφόρου. Το ματς έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (31/5), στις 20:30. Το άλλο παιχνίδι των play off διεξάγεται στην Τρίπολη, μεταξύ του Αστέρα και του Ατρομήτου, στις 18:15.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα