Μήνυμα Μαρινάκη για ανάλογη συνέχεια

Δεν έχασε την ευκαιρία ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, να στείλει το μήνυμα στον προπονητή της ομάδας, Μάρκο Σίλβα ότι ναι μεν είναι ικανοποιημένος, αλλά απαιτεί ανάλογη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έχει επενδύσει πολλά στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και αναμένει από την ομάδα τα ανταποδοτικά οφέλη. Με την ευκαιρία της συνάντησης που είχαν οι δύο άνδρες, στο περιθώριο των εγκαινίων του Μουσείου στον Πειραιά, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε στον Πορτογάλο την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας, αλλά ζήτησε να μην εγκαταλειφθεί η προσπάθεια και να υπάρξουν ανάλογα αποτελέσματα και στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα διατηρεί το απόλυτο στη βαθμολογική συγκομιδή του, έχοντας 18 βαθμούς, σε σύνολο έξι αγώνων. Στο πρωτάθλημα υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΚ, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, ενώ στο Champions League ακολουθεί η διπλή αναμέτρηση με την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κόντρα στην οποία θα κριθεί, εν πολλοίς, το αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα