«Μήνυμα» με Αντώναρο, να ετοιμάζεται ο επόμενος

«Δεν πρόκειται να δεχθώ η ιστορία αυτής της παράταξης να διασύρεται από τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την κοπή βασιλόπιτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Αιγάλεω.

Την ίδια ώρα, στον απόηχο της διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου από το κόμμα, ο πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης τόνισε για την υπόθεση της Novartis: «Όλα στο φως αλλά με κανόνες. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν μας τρομάζουν οι παρακρατικές μέθοδοι ενός καθεστώτος που καταλαβαίνει ότι ψυχορραγεί και θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία». Να σημειώσουμε, ότι στην εκδήλωση ήταν ακόμα παρόντες οι βουλευτές Β’ Αθηνών κ. Κουμουτσάκος και Γιακουμάτος και οι Επικρατείας κυρία Κεραμέως και κ. Φορτσάκης.

Η μη προγραμματισμένη εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, στην κοπή πίτας που ήταν σε εξέλιξη στο πνευματικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», είχε σαφή στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την ενότητα της κεντροδεξιάς παράταξης. Ο ίδιος έχει κάνει σαφές με κάθε τρόπο ότι το κόμμα του θα έχει συμπαγές και συντεταγμένο μέτωπο κατά της κυβέρνησης στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Το παρασκήνιο με τη διαγραφή Αντώναρου από τη ΝΔ

Οι καλά γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατηρούν ότι η διαγραφή Αντώναρου δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, αλλά ήταν μία κίνηση προδιαγεγραμμένη, με δεδομένες τις απόψεις που εξέφραζε το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο πάλαι ποτέ κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπαθούσε να εμφανίζεται ως άτυπος εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή, η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια εξέφραζε μόνο τον εαυτό του.

«Είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας» ανέφεραν πηγές της οδού Πειραιώς, εξηγώντας το σκεπτικό της διαγραφής του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου που καταφέρθηκε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, όπως «σεξιστής», «μουσαφίρης», «δοτός» κλπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα