Μήνυμα-μυστήριο προς τον προφυλακισμένο βουλευτή Π. Ηλιόπουλο

Εμπλουτίζεται συνεχώς η ήδη «πλούσια» δικογραφία που έχει σχηματιστεί για εγκληματικές ενέργειες της Χρυσής Αυγής, ενώ την ίδια ώρα η ανάκριση βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των νέων στοιχείων που συμπεριελήφθησαν στη δικογραφία είναι και ένα μήνυμα που αποστέλλει άγνωστο πρόσωπο προς τον προφυλακισμένο πλέον βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο. 

Το μήνυμα φέρει ημερομηνία 2/6/2012 και αναφέρει: «Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Τη Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ».

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώνεται προσεχώς με τις απολογίες δύο εμπλεκομένων, η ανάκριση για επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη, ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων που δεν εμφανίστηκε. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να απολογηθούν συμπληρωματικά ο κατηγορούμενος ως δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζόγλου.

Οι δυο ανακρίτριες αναμένουν, τέλος, από τη Βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χ.Α. που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και παράνομη κατοχή όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα