Μήνυμα παραμονής από τον Μάρκο Λιβάγια

“Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος στην ΑΕΚ που διατηρεί οψιόν αγοράς κι εγώ έχω ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τόσο εγώ όσο κι η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι στην Ελλάδα και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω γι’ ακόμα τρία χρόνια”.

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στο sport24.gr μετά το θρίαμβο της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και έστειλε μήνυμα παραμονής στον κόσμο της ΑΕΚ, που χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά φώναξε ρυθμικά και δυνατά το όνομά του! Η οψιόν αγοράς του Κροάτη είναι στα 1,7 εκ. ευρώ και αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα υποχρεώσει τη διοίκηση να δώσει αυτά τα χρήματα στη Λας Πάλμας!

Ο 24χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής, στον κόσμο της ΑΕΚ, στη μάχη του πρωταθλήματος και στα μπαράζ της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Κροατία:

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, γιατί σε κάτι τέτοιους δύσκολους αγώνες αποδεικνύουμε πως είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζεις με δέκα παίκτες. Εδώ η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται με δέκα παίκτες, παρότι έχει τον Μέσι. Ωστόσο, κόντρα στον ΠΑΟΚ παίξαμε με ψυχή, ενώ απ’ την πλευρά μου κατάφερα να βάλω το γκολ και τελικά πήραμε τη νίκη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έβαλα το γκολ και θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν και στο συγκεκριμένο αγώνα. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”.

Πώς ένιωσες όταν ο κόσμος άρχισε να φωνάζει το όνομά σου;

“Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Οι οπαδοί της ΑΕΚ με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Έχω παίξει και σε άλλες ομάδες, αλλά δεν είχα νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ήταν μία μοναδική εμπειρία. Μου άρεσε που άκουσα το όνομά μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος”.

Στη φάση του γκολ, έδειξες πως την πλευρά του κόσμου το έμβλημα της ομάδας.

“Ναι, το έκανα γιατί ήθελα μ’ αυτό τον τρόπο να τους ευχαριστήσω για την στήριξη. Ουσιαστικά, τους αφιέρωσα το γκολ”.

Θεωρείς πως η ΑΕΚ μπορεί στο τέλος της χρονιάς να στεφθεί πρωταθλήτρια;

“Το θέλουμε. Όλοι το πιστεύουμε και το επιθυμούμε. Ωστόσο, πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Όμως, όλα είναι πιθανά”.

Την προσεχή Πέμπτη, είναι ο πρώτος αγώνας για τα μπαράζ μεταξύ της Κροατίας και της Ελλάδας. Θεωρείς πως υπάρχει φαβορί στο ζευγάρι;

“Θεωρώ πως η Κροατία είναι το φαβορί, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω ποιος θα πάρει την πρόκριση γιατί και η Ελλάδα διαθέτει μία πολύ καλή άμυνα”.

Η απουσία του Μάνταλου, λόγω του τραυματισμού, θεωρείς πως δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην Κροατία;

“Ναι, θεωρώ πως η απουσία του Μάνταλου μπορεί να είναι καθοριστική για την εξέλιξη του συγκεκριμένου ζευγαριού. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που είχε καταλυτική συμβολή στην πορεία της Ελλάδας στην προκριματική φάση. Όπως και να έχει, θα είναι δύσκολα ματς για την Κροατία, αφού η Ελλάδα έχει καλούς παίκτες με εμπειρία απ’ το κορυφαίο επίπεδο. Πιστεύω πως ο πρώτος αγώνας στο Ζάγκρεμπ είναι ο πιο σημαντικός”.

Τέλος, θεωρείς πως, μέσω των εμφανίσεων που πραγματοποιείς με την ΑΕΚ, υπάρχει πιθανότητα να κληθείς στην εθνική;

“Η αλήθεια είναι πως μου κάνουν κι οι Κροάτες δημοσιογράφοι τη συγκεκριμένη ερώτηση. Δεν το σκέφτομαι καθόλου, επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μου αρέσουν στο κροατικό ποδόσφαιρο”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα