Μήνυμα σταθερότητας σε 220 στελέχη της Πειραιώς έστειλε ο Χρήστος Μεγάλου

Σε στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς μίλησε ο Χρήστος Μεγάλου σε ημερίδα του τομέα λιανικής τραπεζικής, δικτύων και καταθέσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκπαιδευτικό κέντρο της τράπεζας στο Καστρί.

Ο διευθύνων σύμβουλος έστειλε μήνυμα σταθερότητας και προσήλωσης στην επίτευξη των στόχων της “Ατζέντας 2020” απηύθυνε σε 220 στελέχη της τράπεζας Πειραιώς.

Οι επικεφαλής των μονάδων λιανικής τραπεζικής και τα στελέχη του δικτύου άκουσαν τον Χρήστο Μεγάλου να τους επισημαίνει πως οι στρατηγικοί στόχοι της τράπεζας, με προτεραιότητα την μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων αλλά και την σταδιακή χρηματοδότηση των επιχειρήσεων είναι εφικτοί και ότι η υλοποίηση των στόχων της “Ατζέντας 2020” απαιτεί την προσήλωση των στελεχών του ομίλου.

Σκοπός της ημερίδας, την οποία υποστήριξε η διεύθυνση λιανικής τραπεζικής, δικτύων και καταθέσεων – επικεφαλής της οποίας είναι ο ανώτερος γενικός διευθυντής Β. Κουτεντάκης – ήταν ο συντονισμός των στελεχών της τράπεζας με στόχο την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων όσον αφορά τα αποτελέσματα του τέταρτου 3μηνου τόσο στην μείωση των κόκκινων δανείων όσο και στην κερδοφορία.

Βασική επιδίωξη της διοίκησης της τράπεζας αποτελεί η ενεργή διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η αξιοποίηση προς την κατεύθυνση αυτή όλων των εργαλείων που προσφέρει το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει την δευτερογενή αγορά πώλησης και διαχείρισης των NPL’s.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα