Μήνυμα συμπαράστασης από Ferrari

Ο Μίκαελ Σουμάχερ κατέχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην ιστορία της Formula 1, γεγονός που δείχνει να αναγνωρίζει η ομάδα της Ferrari, στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα συμπαράστασης στη μάχη που δίνει ο Γερμανός να κρατηθεί στη ζωή, μετά το ατύχημά του.

«Αγαπητέ Μίκαελ, θυμάμαι όταν ήσουν στο μονοθέσιο και πάλευες για τη νίκη και εγώ ήμουν στις οθόνες των υπολογιστών επεξεργαζόμενος με αγωνία τα γραφικά και τους αριθμούς ελπίζοντας ότι δεν θα παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα. Συνήθως, ήμουν ταραγμένος και η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά έλεγα στον εαυτό μου μείνε ήρεμος γιατί είναι ο Μίκαελ στο μονοθέσιο, ξέρει τι να κάνει, πώς να αντιδράσει και να κάνει το καλύτερο ακόμη και σε περίεργες καταστάσεις.

Τώρα, είσαι σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα και ακόμη και αν δεν είμαι εκεί μαζί σου, η καρδιά μου χτυπάει με τρόμο περισσότερο από πριν. Με ανακουφίζει να θυμάμαι, όπως έκανα, ότι είσαι ο καλύτερος. Ποτέ μην τα παρατήσεις. Ξέρεις πώς να τα βάζεις με το αδύνατο. Forza πρωταθλητή, θα σε δούμε στο βάθρο», ήταν το μήνυμα που έστειλε η ομάδα του Γερμανού πιλότου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα