Μήνυση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη αναφορικά με την απόκτηση μεζονέτας στο Μαρούσι το 2007 διαβιβάστηκε στην Βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Πρόκειται για  μηνυτήρια αναφορά πολίτη κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη η οποία αφορά στην αγορά μεζονέτας  217 τετραγωνικών μέτρων στο Μαρούσι Αττικής, έναντι του ποσού των 274.938 ευρώ, το 2007.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά, η αξία του επίμαχου ακινήτου είναι πολλαπλάσια από αυτή που δηλώθηκε και προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του , ο μηνυτής, επικαλείται  συγκριτικά στοιχειά αγοραπωλησιών  που έγιναν  στην περιοχή κοντά στο ακίνητο του κ. Γεωργιάδη.

Ακόμη, αναφέρεται στην  μηνυτήρια αναφορά, ότι ο υπουργός Υγείας για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι έλαβε δάνειο από Τράπεζα ύψους 530.000 ευρώ.

Ο μηνυτής ζητεί  να ελεγχθεί εάν  ο υπουργός Υγείας  έχει υποβάλλει ψευδή δήλωση πόθεν έσχες, εάν το πραγματικό ποσό αγοράς του ακινήτου είναι  274.938 ευρώ και  εάν έχει καταβάλλει τους αναλογούντες φόρους για την αγορά της μεζονέτας στο Μαρούσι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα