Μήπως δεν προλάβει ούτε τον Ηρακλή…

 

Αντιμέτωπος με την πικρή πραγματικότητα που θέλει την ομάδα να μην είναι ακραίως ανταγωνιστική και να βελτιώνεται με πολύ αργά βήματα είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος μπορεί να οραματιζόταν ένα πλάνο με τον Δέλλα να μένει χρόνια στην ΑΕΚ, αλλά φαίνεται να κάμπτεται από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη στα Πηγάδια, έπαιξε παθητικά στην Τούμπα, νίκησε με το ζόρι Βέροια και Ατρόμητο, για 20 λεπτά έγινε γιο-γιο από τον Ολυμπιακό και έτσι μαζεύτηκαν πολλά για τον Δέλλα, ο οποίος πράγματι άργησε να βρει ένα αγωνιστικό πλάνο, αλλά δεν φέρει την αποκλειστική ευθύνη, έχοντας πενιχρά επιθετικά όπλα και σωρεία μεσοεπιθετικών με τα ίδια αγωνιστικά στοιχεία.

Η διοίκηση, λοιπόν, με εισηγητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, κρίνει πλέον πως ο Δέλλας συγκεντρώνει πολλές ευθύνες για τους οκτώ χαμένους βαθμούς και τη μη αγωνιστική ανάταση της ομάδας και πως το μακρόχρονο πλάνο με την παράλληλη στήριξη στο νεαρό Έλληνα προπονητή δεν θα πάει μπροστά την ΑΕΚ. Έτσι, η απόλυτη στήριξη που ενδεχομένως να συνεχιζόταν αν οι βοηθοί διαιτητή στο Φάληρο φορούσαν γυαλιά, μετατράπηκε σε προβληματισμό, λόγω της γύμνιας που αποκαλύφθηκε μετά το 63’ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα