Μία γερμανική μηχανή για τον Δικέφαλο

Τον ποδοσφαιριστή που μεγαλούργησε στο Αμβούργο στην περίοδο της ποδοσφαιρικής του ακμής, αλλά η αλήθεια είναι πως από το 2011 και μετά δεν είχε ανάλογη συνέχεια στην καριέρα του, θέλει να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Το όνομά του Πιοτρ Τροχόφσκι!

Ο Γερμανός με πολωνικές ρίζες βραχύσωμος μέσος, έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα με την οποία πανηγύρισε ένα Europa League και ψάχνει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Εδώ έρχεται ο ΠΑΟΚ που με όπλο το νέο του τεχνικό διευθυντή (γι’ αυτό ήρθε άλλωστε στη Θεσσαλονίκη ο Άρνεσεν) προσπαθεί να τον κάνει δικό του. Λεφτά άλλωστε υπάρχουν, αφού ο παίκτης είναι ελεύθερος κι έτσι δύναται να του προσφερθεί ένα καλό συμβόλαιο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Σαββίδης έχει προαναγγείλει μπάτζετ της τάξης των 20.000.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε πως πέρσι ο Τροχόφσκι ήταν παροπλισμένος λόγω της κόντρας του με τη διοίκηση της Σεβίλλης και στην ουσία είναι άνεργος εδώ και 12 μήνες (γι’ αυτό και γράψαμε πως πανηγύρισε ένα Europa League, αφού φέτος δεν μετείχε στις υποχρεώσεις της ομάδας και δεν μπορεί να το πιστωθεί και  το Europa League του 2015).

Στον ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να εξετάσουν αν είναι σε καλή κατάσταση και μετά να τον αποκτήσουν, αλλά δύσκολα ο Τροχόφσκι να συμφωνήσει να δοκιμαστεί!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα