Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την πιεις στο ποτήρι!

ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Αυτό θα πει ταρίφα! Μετά από επτά αγωνιστικές, να έχεις τέσσερις νίκες με 4-0! Καρέ του τέσσερα!

Η φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει ονειρώδης. Σίγουρα ο συναγωνισμός με τη συμπολίτισσα είναι μεγάλος, αφού και η Σίτι βάζει πεντάρες και εξάρες και δεν είναι τυχαία η εικόνα της βαθμολογίας της Premier League με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στην κορυφή, πέντε βαθμούς μπροστά από την Τότεναμ.

Ο Μουρίνιο έχει φτιάξει μία φανταστική ομάδα. “Συμπληγάδες” στο κέντρο ο Πογκμπά και ο Φελαϊνί, θωρηκτό ο Λουκάκου μπροστά και μία πλειάδα παικτών μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης, που διαρκώς αλλάζουν θέσεις μέσα στο γήπεδο και δημιουργούν χάος στον αντίπαλο. Βαλένσια, Μικιταριάν, Μάτα, Μάρσιαλ και Ράσφορντ κρύβουν την μπάλα, βοηθάνε στη δημιουργία και στο σκοράρισμα και γενικώς δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει όταν παίζεις με τη Γιουνάιτεντ. Με Λουκάκου σέντερ φορ, ο αντίπαλος κρατά πολλές φορές αναγκαστικά δύο στόπερ κοντά του κι έτσι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να «κεντήσουν».

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει πετύχει μία ακόμη τεσσάρα στο Champions League επί της ΤΣΣΚΑ (και μία τριάρα επί της Βασιλείας) και δείχνει ασταμάτητη. Και ο Ζοζέ Μουρίνιο… Αποδεικνύει για μία ακόμη φορά πως είναι τοπ επιπέδου προπονητής. Τα τέσσερα ευρωπαϊκά του τρόπαια θα γίνουν σύντομα πέντε έτσι όπως το πάει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα