Μία τους και μία μας! (Video)

Προσαρμοσμένοι στις συνθήκες του αγώνα, σε σχέση με το προ ημερών ματς όπου έδειχναν να έχουν τζετ-λαγκ, οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση κόντρα στην Αυστραλία στο φιλικό της Μελβούρνης και νίκησαν με σκορ 1-2.

Η Εθνική μας ομάδα πέτυχε μία νίκη που θα βελτιώσει τη θέση της στην ειδική βαθμολογία της FIFA και το κυριότερο, που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση των διεθνών. Ο δε Γερμανός προπονητής σίγουρα θα έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα από τα 180 φιλικά λεπτά στην Ωκεανία.

Η Εθνική μας προηγήθηκε 2-0 στο εικοσάλεπτο με το γκολ του Μάνταλου στο 10’ (πρώτο του στην Εθνική) μετά από θαυμάσια ασίστ του Σάμαρη και εκείνο του Μανιάτη στο 21’, το οποίο θα μείνει στην ιστορία, καθώς το γκολ μπήκε πίσω από τη σέντρα με λόμπα ακριβείας! Όπως είπε και ο Αυστραλός σπίκερ, δεν ήταν “σουτάρω κι κάνω το σταυρό μου”, αλλά σουτ ακριβείας και είχε δίκιο! Στο 56’ ο Τοροσίδης είχε δοκάρι και στο 58΄ο Σέινσμπερι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Φεντερίτσι, ΜακΓκόβαν, Γκέρμπαχ, Ράιτ, Σάινσμπερι, Μίλιγκαν, Ρόγκιτς, Μόου, Κρούσε, Κέιχιλ, Λέκι (77’ Οικονομίδης)

ΕΛΛΑΣ: Καπίνο, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης (65’ Τζιόλης), Μάνταλος, Σάμαρης, Χολέμπας (70’  Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Βέλλιος (84’ Παπάζογλου)

 

Δείτε τα γκολ της φιλικής μας νίκης στην Αυστραλία:

https://www.youtube.com/watch?v=XzRvLPKYhYs

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα