Μίλαν: «Ο Εσιέν δεν έχει προσβληθεί από Έμπολα»

Στη διάψευση των σεναρίων που κυκλοφόρησαν περί προσβολής του Μίκαελ Εσιέν από τον θανατηφόρο ιό, Έμπολα, προχώρησε η διοίκηση της Μίλαν, μετά την έκταση που έλαβε η όλη ιστορία στον ιταλικό Τύπο.

Σύμφωνα με αναφορές στην Γκάνα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρουσίασε σημάδια του θανατηφόρου ιού. Τα δημοσιεύματα αυτά άρχισαν να αναπαράγονται στην Ιταλία, με αποτέλεσμα η Μίλαν να προβεί στην ακόλουθη δήλωση: «Η Μίλαν διαψεύδει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες φήμες που κυκλοφόρησαν για τον ποδοσφαιριστή της. Οι αναφορές δεν έχουν καμία επιβεβαίωση και κανείς υπάλληλος της ομάδας δεν έχει προβεί σε σχετική αναφορά».

Ο ίδιος ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter: «Είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ καλά στην υγεία μου. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι προσβλήθηκα από Έμπολα, δεν αληθεύουν. Είμαι πολύ καλά και θα προπονηθώ κανονικά με τους συμπαίκτες μου. Ο ιός του Έμπολα είναι πολύ σοβαρός και οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να αστειεύονται με αυτόν. Όποιος έγραψε το άρθρο δεν είναι επαγγελματίας και είναι επικίνδυνος. Τα αληθινά θύματα του Έμπολα χρειάζονται βοήθεια και προσευχή απ’ όλους μας, για να γίνουν καλά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα