Μίτσελ καλεί… Μπεργκ!

Στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ ο Μίτσελ Γκοθάλεθ φαίνεται πως βλέπει τον ιδανικό φορ για τη νέα Μάλαγα της επόμενης σεζόν κι έχει θέσει σε προτεραιότητα την απόκτησή του στη διοίκηση των Ανδαλουσιάνων.

Όπως δημοσιεύει λοιπόν η διαδικτυακή έκδοση της κορυφαίας σουηδικής ιστοσελίδας Aftobladet, ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάλαγα και αυτό το ενδιαφέρον μόνο φιλολογικό δεν είναι, αφού οι Ανδαλουσιανοί έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις για να προχωρήσουν το θέμα.

Όπως τονίζεται ακόμα στο δημοσίευμα, σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση παίζει ο Μίτσελ, ο οποίος έχει άριστη άποψη για τον Σουηδό από την εποχή που ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού και μάλιστα τον είχε ζητήσει και στο μικρό διάστημα που είχε καθίσει στον πάγκο της Μαρσέιγ.

«Είναι μία φήμη, η La Liga είναι ίσως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και ενδιαφέρει κάθε παίκτη. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές. Μου αρέσει να δουλεύω στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση στο φινάλε της χρονιάς», είπε ο Μπεργκ σε δηλώσεις του στην σουηδική ιστοσελίδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα