Μίτσελ μέχρι το 2016 και μετά… Ισπανία(;)

Στον πάγκο του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2016 θα βρίσκεται, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Ισπανός τεχνικός Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο εκπρόσωπος του οποίου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» και για την επόμενη περίοδο!

Στο σύλλογο του Πειραιά επικρατεί ικανοποίηση για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, ιδιαίτερα μετά τις σημαντικότατες νίκες στο Champions League κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους. Ο Μίτσελ δείχνει πως έχει βρει τον τρόπο να προχωρήσει τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, στόχος που αποτελεί προτεραιότητα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές των «ερυθρόλευκων» με τον εκπρόσωπο του Μίτσελ έχουν εισέλθει στο τελικό τους στάδιο. Όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός θα παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού και την επόμενη περίοδο. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός από την Ιβηρική σκοπεύει να επιστρέψει στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Το έχει δηλώσει ο ίδιος και οι συνθήκες τον ευνοούν.

Οι τελευταίες αναφορές από την Ισπανία θέλουν τον Μίτσελ Γκονζάλεθ να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές της Ομοσπονδίας για τη διαδοχή του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο της Εθνικής, μετά το EURO 2016, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Ο Ντελ Μπόσκε έχει δηλώσει δημοσίως πως θα αποσυρθεί από την Εθνική μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς δεν θα έχει να δώσει κάτι παραπάνω. Συνυποψήφιοι με τον Μίτσελ για τον πάγκο της Εθνικής είναι πολύ σημαντικοί προπονητές, όπως ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και οι Μπενίτεθ, Χεμέθ, Φλόρεθ και Λοπετέγκι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα