Μαδούρο: Ρατσιστής, διεφθαρμένος και αποικιοκρατικό σκουπίδι ο Ραχόι

Πρωτοφανής επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας στον Μαριάνο Ραχόι αποκαλώντας τον “ρατσιστή, διεφθαρμένο και αποικιοκρατικό σκουπίδι” και τον κάλεσε  να σέβεται τη χώρα του.

«Η εκστρατεία κατά της Βενεζουέλας έχει αυξηθεί εδώ και 48 ώρες, λένε ότι περιμένουν κάτι να συμβεί εδώ τον Απρίλιο, θα εξακολουθήσουν να περιμένουν διότι τον Απρίλιο αυτό που θα συμβεί είναι περισσότερη επανάσταση», είπε ο Μαδούρο κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παλάτι Miraflores ύστερα από μια διαδήλωση κατά του νόμου για την αμνηστία.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ανέφερε ότι παρακολουθεί αρκετά διεθνή μέσα ενημέρωσης και πρόσθεσε ότι χθες είδε τα τηλεοπτικά κανάλια της Χιλής, της Αργεντινής και της Ισπανίας να επιτίθενται στη Βενεζουέλα.

«Παρακολουθώ τα διεθνή ΜΜΕ και υπάρχει ένα κανάλι που ονομάζεται Antena 3, η τηλεόραση των διεφθαρμένων, των ληστών, των κλεφτών» και πρόσθεσε ότι όλοι είναι μπλεγμένοι στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τα Panama Papers.

Αναφερόμενος στην Ισπανία είπε ότι η χώρα αυτή είχε μια «βάρβαρη δικτατορία του Φράνκο ο οποίος πριν τον θάνατό του άφησε τα πάντα τακτοποιημένα, την αποκαλούμενη ισπανική μετάβαση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα