«Μαζέψτε τον… χαϊδεμένο»!

Με ανακοίνωση που έχει ξεκάθαρο αποδέκτη τον Γιώργο Σαββίδη, γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ Άρης τον καλεί να «συμμαζευτεί» και να «σταματήσει να προκαλεί».

Μετά την νίκη του ΠΑΟΚ επί της Έστερσουντ με 3-1 για το Europa League ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε δύο βίντεο στον λογαριασμό του στο instagram. Αμφότερα, τον έδειχναν να βρίσκεται έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, στο ένα από αυτά είχε βάλει στο τέρμα συνθήματα του ΠΑΟΚ έξω από την έδρα του Άρη.

Η συγκεκριμένη ανάρτησή του έφερε και την αντίδραση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται καν το όνομα του Γιώργου Σαββίδη τον οποίο χαρακτηρίζει ως «χαϊδεμένο γιο του μπαμπά» και καλεί να τον μαζέψουν πριν να είναι αργά τονίζοντας πως για ό,τι συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Τόσο καιρό δεν ασχολούμασταν με τις ανοησίες και τις προκλήσεις του χαϊδεμένου γιου του μπαμπά, διότι δεν θέλαμε να κατέβουμε στο δικό του επίπεδο. Άλλωστε, η βλακεία είναι ανίκητη. Το κακό, όμως, παράγινε.

Μαζέψτε τον, πριν να είναι αργά… Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση… Για το οτιδήποτε, λοιπόν, συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα