Μαζί για μια ζωή!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη (31/5) η Άρσεναλ, λίγες μόνο μέρες πριν ο Αλσατός τεχνικός σβήσει 20… κεράκια στον πάγκο των «κανονιέρηδων».

Τα 40 χρόνια του θρυλικού Γκι Ρου στον πάγκο της Οσέρ αποτελούν ακατάρριπτο ρεκόρ, ωστόσο η παραμονή ενός προπονητή για μία 20ετία σε έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους του Λονδίνου δεν είναι και μικρό πράγμα. Ο Βενγκέρ, πάντως, τη σεζόν που τελείωσε αμφισβητήθηκε όσο καμία άλλη κι όσο η φετινή Κυπελλούχος Αγγλίας Άρσεναλ μένει μακριά από τη διεκδίκηση μεγάλων τίτλων, τόσο θα μεγαλώνει η δυσαρέσκεια του κόσμου για τον Αλσατό.

«Αγαπώ αυτή την ομάδα και ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία. Κοιτάζουμε πώς μπορούμε να ενισχυθούμε παντού. Έχουμε δυνατή ομάδα και με μερικές προσθήκες μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο επιτυχημένοι. Ευχαριστώ για τη στήριξή του τον Σταν (Κρόνκι) και το Δ.Σ, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια. Είμαστε αποφασισμένου να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση του πρωταθλήματος κι αυτός θα είναι ο στόχος μας το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν», υποστήριξε ο Αρσέν Βενγκέρ αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα