Μαζί στη σκηνή μετά από 14 χρόνια!

Σε πολλούς θα ακουστεί απίστευτο, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Η Ελεάνα Παπαϊωάννου και η Άσπα Τσίνα βρέθηκαν ξανά μαζί επί σκηνής και αυτή τη φορά δεν τσακώθηκαν.

Kι όχι μόνο βρέθηκαν εκεί, αλλά τραγούδησαν και μαζί πάνω στη σκηνή, δείχνοντας πως οι τσακωμοί τους ανήκουν πια στο παρελθόν.

Πρόκειται για τις “άσπονδες” φίλες οι οποίες είχαν ομηρικούς καυγάδες κατά την συμμετοχή τους στο Fame Story 1 ανάβοντας τα αίματα και εκτινάσσοντας την τηλεθέαση του εν λόγω show. Μάλιστα, έβγαλαν και πολλές κοινές φωτογραφίες, καθώς η Άσπα Τσίνα επισκέφθηκε την Ελεάνα Παπαϊωάννου στο καμαρίνι της στις “Γραμμές”, όπου τραγουδάει μαζί με τους Γιώργο Μαργαρίτη και Νίκο Ζιώγαλα.

«Επισκέφτηκα τις «Γραμμές» για να τη δω και να την ακούσω. 14 χρόνια μετά…Ατέρμονη συζήτηση στο καμαρίνι της, αναμνήσεις, εκμυστηρεύσεις, γέλια, ζεστασιά… Το 3λεπτο που μοιραστήκαμε τραγουδιστικά όταν η Ελεάνα Παπαϊωάννου με ανέβασε στη σκηνή… Μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε …Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η αγάπη μας για το τραγούδι και τη μουσική παραμένουν σταθερές αξίες στη ζωή μας και μας ενώνουν πάντα..», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Άσπα Τσίνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα