Μαζεύοντας σκουπίδια στους δρόμους της Νέας Υόρκης γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος (εικόνες)

Τα όσα έχει ζήσει τον τελευταίο καιρό στην Αμερική, την έχουν κάνει να αναθεωρήσει πολλά από τη μέχρι σήμερα ζωή της, και να τη δει με άλλο μάτι. Η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια σύμφωνα με όσα διαδίδονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ταξίδεψε στη μεγάλη ήπειρο, αφενός για να κάνει κάποιες θεραπείες για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και αφετέρου κάποιες συνεντεύξεις για τη δουλειά της.

Όσοι την αναγνώρισαν στους δρόμους του Λος Άντζελες αλλά και της Νέας Υόρκης να μαζεύει σκουπίδια, πραγματικά απόρησαν. Η Νανά Παλαιτσάκη που δεν δίστασε να «τσαλακώσει» την εικόνα της και να βοηθήσει τον αιδεσιμότατο Τζον Μπάκας, απόλαυσε στο έπακρον αυτή την εμπειρία τους. Αναρτώντας στο Facebook φωτογραφίες τους να μαζεύουν βελόνες από ναρκωτικά και όχι μόνο, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Με τον αιδεσιμότατο father John Bakas, από τον υπέροχο καθεδρικό ναό Saint Sophia στο Los Angeles, σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης, μαζεύοντας βελόνες από ναρκωτικά, και καθαρίζοντας τα λούκια των δρόμων. Είχα την τιμή να γνωρίσω αυτόν τον υπέροχο παπά και να μου παραχωρήσει μία συνέντευξη που θα συζητηθεί!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα