Μαθήματα αυτοπεποίθησης από τον Μαρκαριάν!

Τακτική και ψυχολογία… Στους δύο συγκεκριμένους τομείς εστίασε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας των Ελλήνων διεθνών ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν.

Η «γαλανόλευκη» αποστολή βρίσκεται στην Αυστρία προκειμένου να δουλέψει απρόσκοπτη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ουγγαρία, για τα προκριματικά του EURO 2016. Ο Ουρουγουανός προπονητής ξεκίνησε δίχως χρονοτριβή τη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές πάνω στις σκέψεις του στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ την ίδια στιγμή επιχειρεί να τους ανεβάσει την ψυχολογία, τονίζοντας την αυτοπεποίθησή τους με διάφορους τρόπους, τους οποίους εφαρμόζει πολλά χρόνια.

Ο Μαρκαριάν έχει ξεκινήσει επαφές σε προσωπικό επίπεδο με τους παίκτες, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα από τον καθένα και δείχνοντας πως υπολογίζει σε όλους ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα από την προπόνηση, ο Ουρουγουανός σκέφτεται να «απλώσει» το παιχνίδι της Εθνικής, ενισχύοντας την ανάπτυξη από τα άκρα, κάτι που δεν συνέβαινε επί των – σύντομων – ημερών του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στο πλευρό της Εθνικής ομάδας βρίσκεται και ο κόσμος, οι απλοί Έλληνες φίλαθλοι, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο αθλητικό κέντρο και εμψύχωσαν τους διεθνείς παίκτες και τον Ουρουγουανό προπονητή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα