Μαθητής πλάκωσε στο ξύλο καθηγητή μέσα στην τάξη!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν  σε σχολείο στην Κρήτη αφού μαθητής επιτέθηκε σε καθηγητή του μέσα στην τάξη την ώρα που δίδασκε με αποτέλεσμα να του σπάσει το πόδι!.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr ο καθηγητής επιχείρησε να συμμορφώσει τον μαθητή, να επανέλθει στην τάξη, για να συνεχιστεί το μάθημα. Ο μαθητής αντιδρούσε και επέμενε στη στάση του, ενώ συγχρόνως δεν φερόταν κόσμια.

Τότε ο καθηγητής πια τού έβαλε τις φωνές, ο μαθητής εξαγριώθηκε σε τέτοιο βαθμό, που σηκώθηκε από τη θέση του και επιτέθηκε στον εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, “πρόκειται για μαθητή που αντιμετωπίζει πρόβλημα ως προς τη διαχείριση των συναισθημάτων του και ιδιαίτερα του θυμού του”.

Το αποτέλεσμα τελικά ήταν πως όταν ο καθηγητής τού φώναξε να περάσει έξω από τη σχολική τάξη, ο μαθητής εξαγριώθηκε σε τέτοιο βαθμό που σηκώθηκε και επιτέθηκε στον εκπαιδευτικό με αποτέλεσμα από τα χτυπήματα να ραγίσει η επιγονατίδα του και να φέρει γύψο στο πόδι του, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Δε θα ασκηθεί μήνυση από τον Μαθηματικό 

Πάντως, δε θα ασκηθεί μήνυση από τον Μαθηματικό του 1ου ΕΠΑΛ στον μαθητή της Β’ Λυκείου, αφού οι γονείς του εφήβου προσκόμισαν γνωμάτευση ειδικού που αναφέρει την κατάσταση του μαθητή και αιτιολογεί τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άριστο μαθητή, αφού πέρυσι ο ίδιος Μαθηματικός τον είχε βαθμολογήσει με 20.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα