Μακρής: «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ και την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Κρήτης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Μακρής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν έχουμε άλλα περιθώρια στο σημείο που έχουμε φτάσει. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η υπομονή έχει εξαντληθεί. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τη διοίκηση, αλλά έχει κατατεθεί η προσφυγή, ώστε να διεκδικήσουμε τα δεδουλευμένα μας. Όλα τα παιδιά είναι σε οριακή κατάσταση και δεν μπορώ να ξέρω πως θα κινηθεί ο καθένας από εδώ και πέρα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως φτάσαμε εδώ. Πέρσι η ομάδα ήταν έκτη στο πρωτάθλημα και φτάσαμε στην τετράδα του κυπέλλου Ελλάδος.

Τα χρήματα που έχουμε πάρει φέτος είναι από τις περσινές οφειλές. Ο κάθε παίκτης κάνει υπομονή για αυτά που του οφείλονται. Άλλο είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις και άλλο να μην πληρώνεσαι καθόλου. Θέλω να ελπίζω ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια για την ομάδα, αλλά προσωπικά δεν μπορώ να περιμένω άλλο.

Είμαι χαρούμενος που συνεργάστηκα με τον κύριο Αναστόπουλο. Ήρθε κοντά μας σε μια δύσκολη στιγμή για να μας βοηθήσει. Η ομάδα συσπειρώθηκε και ήρθε η νίκη κόντρα στην Κέρκυρα, αλλά μετά συνεχίστηκε η ίδια κατάσταση.

Προς το παρόν, χρειάζομαι χρόνο να ηρεμήσω λίγο. Υπάρχουν επαφές με κάποιες ομάδες αλλά τίποτα παραπάνω. Θέλω να κρατήσω μόνο τις καλές αναμνήσεις. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά αυτό έκανε τις λίγες χαρές ακόμα πιο δυνατές και έντονες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα