Μακ… σε πορεία μεγάλης μεταγραφής

Δεν υπάρχει ομάδα στον πλανήτη που να αγοράζει μόνο παίκτες. Υποχρεωτικά θα πρέπει να πουλάει κιόλας, ώστε να συντηρείται, αλλά και να συμμετέχει στο γενικότερο ποδοσφαιρικό αλισβερίσι.

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει πολλά πράγματα στη φιλοσοφία του και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης που θα εγκαινιάσει τη… νέα εποχή, θα είναι ο Ρόμπερτ Μακ. Με εννιά γκολ σε 14 αγώνες και κατά γενική ομολογία θετικότατες εμφανίσεις στο Europa League, ο διεθνής Σλοβάκος φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων της Ευρώπης, οι οποίοι σαφώς και διαθέτουν το μπάτζετ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον, αλλά έχουν στείλει το μήνυμα ότι μέχρι τη λήξη της σεζόν δεν μπαίνουν σε διαδικασία συζήτησης, εκτός και αν η πρόταση ξεπερνά τις ανώτερες προσδοκίες της διοίκησης. Το καλοκαίρι ωστόσο, θα τεθούν όλα επί τάπητος και θα ληφθούν αποφάσεις, πάντα με γνώμονα τη νέα φιλοσοφία της ομάδας, η οποία δεν θα στηρίζεται απαραιτήτως στα κεφάλαια που είναι πρόθυμος να διαθέσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα