Μακ: Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ

«Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Το μυαλό μου βρίσκεται μόνο στην ομάδα», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ, διαψεύδοντας τα σενάρια που τον ήθελαν να παραχωρείται μέσα στον Ιανουάριο σε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Με αφορμή τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ του Δεκεμβρίου, αλλά και ως MVP της ομάδας, ο Σλοβάκος αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και στο παρόν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά…
Για το γκολ στο ματς με την Ντόρτμουντ: «Ο Δεκέμβριος είναι πλέον πίσω αλλά αυτό το ματς το θυμάμαι. Το συγκεκριμένο γκολ ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα. Από τους σπουδαιότερες… Δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ συχνά την Ντόρτμουντ. Είναι ξεχωριστή στιγμή για μένα και για την ομάδα. Δεν θα πω πως είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία της ομάδας γιατί παίζαμε δίχως να έχουμε κάποιον στόχο. Είναι μια νίκη που δεν θα ξεχαστεί. Τώρα είμαστε σε έναν νέο μήνα, παίζουμε για το Κύπελλο και για το πρωτάθλημα και πρέπει να αφοσιωθούμε εκεί».

Για τον αν έχει καλή χημεία με τον Μυστακίδη: «Δεν έχει σημασία ποιος αγωνίστηκε σε ποιες θέσεις. Σημασία έχει η ομάδα. Το ότι υπάρχουν οι ασίστ είναι σημαντικό. Αν δεν τις είχα αυτές, δεν θα μπορούσα να σκοράρω. Σημασία έχει η συνεργασία. Φέτος έχω αρκετές ευκαιρίες να βρεθώ μπροστά στο γκολ με την βοήθεια των συμπαικτών μου».

Για το νέο σύστημα του ΠΑΟΚ (4-2-3-1): «Αυτό το σύστημα δεν είναι κάτι νέο. Το έχουμε παίξει και παλαιότερα αλλά το εφαρμόσαμε διαφορετικά. Στα τελευταία δυο ματς παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πετύχαμε πολλά γκολ δίχως να δεχτούμε πολλά. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τις οδηγίες του προπονητή. Βέβαια στα τελευταία δύο ματς δεν παίξαμε με δυνατούς αντιπάλους αλλά πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλοί απέναντι σε οποιανδήποτε αντίπαλο. Έχουμε δύσκολα ματς για την συνέχεια, υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να ακούμε τον προπονητή μας και να παίρνουμε νίκες».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχτηκε προσφορά γι’ αυτόν αλλά την απέρριψε προσφορά και για το τι σκέφτεται ο ίδιος όταν έρχονται προτάσεις γι’ αυτόν: «Η ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τις προτάσεις για μένα, δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Ψυχολογικά σε βοηθά να ξέρεις πως ενδιαφέρονται ομάδες για σένα. Όπως έχω πει στην Σλοβακία όμως θέλω να τελειώσω την σεζόν στον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος εδώ. Βέβαια υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι το τέλος του Γενάρη, δεν ξέρει κανείς τι θα συμβεί αλλά δεν με απασχολεί αυτό το θέμα τώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα