Μακ: «Χρειάζεται χρόνο ο Γεωργιάδης»

Τον απαιτούμενο χρόνο χρειάζεται για να δείξει τη δουλειά του ο Γιώργος Γεωργιάδης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Σλοβακία ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής παίκτης:
«Τα πράγματα είναι καλύτερα μετά τη νίκη μας την Τετάρτη, γιατί χάσαμε έδαφος το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί, και δεν είναι εύκολο να πετύχεις.

Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε μετά την αλλαγή προπονητή. Ήταν μόλις δύο μέρες στην ομάδα. Είναι Έλληνας, δούλεψε και πέρσι στην ομάδα, όταν δεν ήμουν εκεί. Έπαιξα σε όλο το ματς και μου είπε πως με εμπιστεύεται. Είναι όμως νωρίς να κρίνουμε. Έχει σημασία να νικήσουμε το Σάββατο τον Πανθρακικό. Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, αλλά να διεκδικήσουμε τη δεύτερη θέση. Όλα είναι πιθανά και μέσω των play offs θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη θέση για τα προκριματικά του Champions League.

Θα ήθελα να σκοράρω περισσότερο. Περνώ μια φάση που δεν μου πάει τίποτα, ενώ πριν όλα πήγαιναν καλά. Με τον Εργοτέλη είχα και πάλι την ευκαιρία, αλλά σημάδεψα το δοκάρι. Πρέπει να βάλω τέλος σε αυτή τη γκίνια, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

Δύο αγωνιστικές έγιναν κεκλεισμένων των θυρών. Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ατμόσφαιρα, αλλά κάποιες φορές είναι καλύτερα γιατί κάποιοι προκαλούν προβλήματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα