Μαλακάσα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Πέμπτη στην Εθνική Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης και αποξήλωσης γεφυρών σήμανσης.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στην περιοχή της Μαλακάσας στο 38,84ο χλμ. θα ισχύσουν τα εξής:

-Από τις 18:00 έως τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

-Από τις 22:00 έως τις 06:00 της Παρασκευής 30 Μαΐου θα υπάρξει ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της ανάσχεσης, οι οδηγοί, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων και θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Μαλακάσας. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα ισχύει αποκλεισμός μόνο της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

-Στις 06:00 Παρασκευής 30 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί άρση της ολικής ανάσχεσης έως και τις 08:00 όταν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες. Σε αυτό το δίωρο διάστημα θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα