Μαλανγκού και στο βάθος… Μαυρίας

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί δυναμικά -τηρουμένων των αναλογιών- στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, ώστε να διορθωθούν τα καλοκαιρινά λάθη. Ο Σωτήρης Νίνης αποτελεί τον πρώτο παίκτη με τον οποίον ενισχύονται οι «πράσινοι» μεσούσης της σεζόν και αναμένονται κι άλλοι.

Δύο από τους στόχους του «τριφυλλιού» φαίνεται ότι είναι ο Μάι Μαλανγκού και ο Χάρης Μαυρίας. Ο πρώτος είναι ένας 25χρονος Νοτιοαφρικανός μέσος («8άρι»), ο οποίος σε περίπου δύο μήνες μένει ελεύθερος από την Γκέτεμποργκ. Στη Σουηδία υποστηρίζουν ότι η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι αναζητά έναν πολυσύνθετο χαφ. Σύντομα θα μάθουμε αν υπάρχει και… φωτιά (γιατί ο καπνός αποκαλύφθηκε) στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Όσο για τον Μαυρία, το γεγονός ότι δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στη Σάντερλαντ, αναγκάζουν τον νεαρό εξτρέμ να ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εξάλλου, και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου παραδέχονται ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός παραχωρείται, κάτι που θέλει να εκμεταλευτεί ο Παναθηναϊκός και να τον φέρει πίσω στο Κορωπί. Αρκεί βέβαια, να μην αξιωθεί κάποιο ποσό από τις «μαυρόγατες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα