Μανούσος: «Λείπουμε συνεχώς από τα σπίτια μας»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των προσπαθειών της Καλλονής, Γιώργος Μανούσος μίλησε για τις φετινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει φυσική έδρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες λείπουν συνεχώς από τα σπίτια τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περνάμε πολύ δύσκολα που παίζουμε εκτός έδρας και απ’ ότι ξέρω θα τραβήξει ακόμα πιο μακριά η βαλίτσα και ίσως προλάβουμε να παίξουμε ένα δύο παιχνίδια. Δεν μας βοηθάει αυτό καθόλου. Αυτή την εβδομάδα θα λείπουμε συνέχεια απ’ τα σπίτια μας και είναι πολύ δύσκολο για όλα τα παιδιά.

Για το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας: Δεν φταίει η αμυντική γραμμή και η άμυνα ξεκινάει απ’ τον πρώτο επιθετικό. Όλη η ομάδα κερδίζει και χάνει και σήμερα δεν φοβηθήκαμε σε καμία στιγμή. Κάναμε μία μεγάλη ανατροπή κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα που ήθελε πολύ τη νίκη.

Για τη μάχη της παραμονής: Ακόμα δεν έχει κριθεί το παραμικρό. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και ακόμα θα αργήσει να ξεκαθαρίσει το ποια ομάδα θα μείνει στην κατηγορία.

Για τους προσωπικούς του στόχους: Θέλω να με έχει ο Θεός υγιή και να μείνει η ομάδα μου στην κατηγορία. Ο κάθε παίκτης θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του αλλά πρώτα απ’ όλα θέλω να μείνει η ομάδα μου στην κατηγορία.

Για τη συνέχεια: Δεν ήμαστε κάποιο φαβορί και στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία οπότε κοιτάμε αρκετά τας μετόπισθεν. Το παιχνίδι της Καλλονής είναι οι κόντρα αντεπιθέσεις. Το μεγαλύτερο μας ελάττωμα είναι η έδρα μας και εάν παίζαμε στη Μυτιλήνη θα είχαμε περισσότερους βαθμούς. Δεν θα είχαμε κάποιες ήττες πολύ μεγάλες. Το ατού μας είναι η ομοιογένεια στα αποδυτήρια σαν ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα