Μαντσίνι: «Στόχος μας η έξοδος στο Europa League»

Την έξοδο της ομάδας του στο Europa League, παρ’ ότι βρίσκεται εννιά βαθμούς πίσω από τη θέση που χαρίζει το ένα «εισιτήριο» στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, έθεσε ως στόχο ο τεχνικός της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός προπονητής δήλωσε ότι κατανοεί τα συναισθήματα του κόσμου, ο οποίος περιμένει πολλά και δεσμεύτηκε να καταβάλει τη μεγαλύτερη προσπάθεια, μαζί με τους παίκτες του, ώστε να πετύχει έστω και τον ελάχιστο στόχο. Αναλυτικά όσα είπε έμπειρος τεχνικός:

«Θέλουμε να σκοράρουμε και να κατακτήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θέλουμε να βγούμε στο Europa League. Είχαμε αρνητικά αποτελέσματα, αλλά γινόμαστε και πάλι ομάδα, έστω και αν χρειαζόμαστε βελτίωση σε ορισμένους τομείς. Θέλω να πάρουμε αποτελέσματα στα τελευταία δέκα παιχνίδια και για τους οπαδούς.

Αισθάνομαι στενοχωρημένος για τους οπαδούς μας, όμως οι παίκτες δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Γνώριζα τις δυσκολίες πριν αναλάβω, αλλά πιστεύω πως τα καλά αποτελέσματα έρχονται μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα