Μαντσίνι καλεί Φαν Πέρσι στο Μιλάνο!

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιχειρεί ο νέος τεχνικός-μάνατζερ της Ίντερ, Ριμπέρτο Μαντσίνι, δίνοντας το στίγμα του από τις πρώτες κιόλας μέρες της παρουσίας του στον πάγκο των Μιλανέζων.

Σύμφωνα με αναφορές στην Ιταλία, ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Έρικ Τοχίρ, έχει δώσει συγκεκριμένο –υψηλό– μπάτζετ στη διάθεση του Ιταλού προπονητή, ο οποίος σκοπεύει να το αξιοποιήσει με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Ο Ολλανδός επιθετικός των «κόκκινων διάβολων» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μαντσίνι έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του!

Ο Ιταλός τεχνικός θα επιδιώξει να τελειώσει την υπόθεση για τον Γενάρη, ωστόσο οι πιθανότητες να πετύχει τον μεγάλο στόχο του είναι ελάχιστες. Η εναλλακτική λύση που προτείνει, είναι η παραμονή του Φαν Πέρσι στη Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι και η αγορά του παίκτη εκείνη την περίοδο. Σε κάθε περίπτωση, ο Μαντσίνι θέλει να συμφωνήσει από τώρα με την αγγλική ομάδα και τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα