Μανόλο Χιμένεθ: «Να μείνω για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ»

Την διάθεσή του να παραμείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο της ΑΕΚ, εξωτερίκευσε ο Μανόλο Χιμένεθ, σε συνέντευξη που έδωσε στην AEK TV, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ημέρα που επέστρεψε στον πάγκο της Ένωσης.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ ικανοποιημένες από τη συνεργασία και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά:

«Φυσικά και θα μπορούσα να μείνω για πολύ καιρό στον πάγκο της ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν όλες οι κατάλληλες προϋποθέσεις και ηρεμία, ώστε να ληφθούν κάποιες αποφάσεις. Αν η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσω εδώ, εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά. Αυτό όμως που θέλω καθημερινά είναι να δουλεύω για την ομάδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, αφού στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα κρίνουν αν ένας προπονητής έχει κάνει καλά τη δουλειά του».

Κάνοντας μια αναδρομή στον χρόνο που πέρασε, ο Μανόλο Χιμένεθ είπε: «Ήταν ένας χρόνος έντονος και όμορφος, γεμάτος από σημαντικές στιγμές. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Νομίζω πως ήταν και άδικο που δεν το πήραμε. Βγήκαμε πρώτοι στα play offs και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε την είσοδό μας στο Champions League. Φέτος κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά, εναλλάσσεται ως τώρα η πρώτη θέση με τη δεύτερη και συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Του χρόνου τέτοια μέρα ελπίζω να είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί συνήθως στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι από τα αποτελέσματα και ελπίζω ότι η προσπάθεια που καταβάλλουμε θα μας έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Όσο για τις στιγμές που ξεχώρισε σε αυτή τη διαδρομή; «Η πιο εξαιρετική στιγμή ήταν το δεύτερο γκολ στο γήπεδο του Πανιωνίου, που μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη θέση στα play offs. Αν θυμάμαι καλά, τη μέρα που ήρθα η ομάδα βρισκόταν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και καταφέραμε να βρεθούμε στη δεύτερη στην κανονική περίοδο και στα play offs. Επίσης ιστορική στιγμή ήταν και η ισοπαλία με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, αλλά και η ισοπαλία που μας έδωσε την πρόκριση στον αγώνα με την Αούστρια στη Βιέννη. Ήταν πολλές οι σημαντικές στιγμές, όπως επίσης η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά δεν αξίζαμε την ήττα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα