Μαρέσκα: «Ο Ολυμπιακός μεταμορφώνεται στο σπίτι του»

Την ισχυρή έδρα του Ολυμπιακού επεσήμανε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», αλλά και της Γιουβέντους, Έντσο Μαρέσκα, σε δηλώσεις που έκανε στα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Μαρέσκα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Μήτρογλου, Αφελάι, ενώ χαρακτήρισε ανώτερη την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήμουν ο πρώτος Ιταλός που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Αν είναι καυτό το γήπεδο Καραϊσκάκη; Το γήπεδο είναι θερμότερο από την Ελλάδα! Έπαιξα τόσο πολύ σε αυτά τα χρόνια και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο θορυβώδη στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους θα βρει μία άλλη Κωνσταντινούπολη. Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του μεταμορφώνεται. Αλλά η Γιουβέντους στα χαρτιά είναι ανώτερη. Οι παίκτες της Γιουβέντους έχουν συνηθίσει να παίζουν σε υψηλό επίπεδο και είμαι βέβαιος ότι δεν θα τους επηρεάσει το περιβάλλον.

Νομίζω ότι ειδικά για κάποιον σαν τον Τέβες που είναι εξοικειωμένος με το πρωτάθλημα Αργεντινής που παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια. Όσον αφορά στους παίκτες του Ολυμπιακού, παίζαμε μαζί με τον Μήτρογλου, αν και το 2009-10 ήταν ένας διαφορετικός παίκτης. Ο Μήτρογλου που ήξερα ήταν ένα αγόρι με ποιότητα, αλλά με τη νοοτροπία ενός νεαρού άνδρα. Τα γκολ του των τελευταίων ετών είναι η απόδειξη πως έχει μαζευτεί. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Ο Αφελάι είναι επίσης παίκτης με εμπειρία. Έχουμε παίξει αντίπαλοι στην Ισπανία, όταν αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα