Μαρία Μπεκατώρου: Είναι έτοιμη να υιοθετήσει παιδί;

Η Μαρία Μπεκατώρου για μία ακόμη φορά κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για τους λόγους που δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα. Έχοντας μπει στα 42 και με τα χρονικά όρια να λιγοστεύουν για την απόκτηση ενός μωρού με φυσιολογικό τρόπο, η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο Hello δεν δίστασε να αποκαλύψει για το αν σκέφτεται να προχωρήσει στη διαδικασία της υιοθεσίας.

 

Είσαι στην καλύτερη στιγμή σου. Συνειδητοποιημένη και πλήρης. Μ’ ένα σύντροφο ζωής 17 ολόκληρα χρόνια. Θεωρείς ότι αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος για να επεκτείνετε την οικογένειά σας; 
Καταλληλότερη δεν ξέρω, γιατί σε λίγο καιρό ούτε το κουράγιο θα υπάρχει, ούτε βιολογικά θα μπορώ. Αυτό, δυστυχώς, είναι ένα κενό στη ζωή μου, που δεν μπορώ να το προγραμματίσω. Δε μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα σ’ αυτό τον τομέα. Το έχω μοιραστεί και θα το μοιράζομαι πάντα, γιατί θέλω να δίνω κουράγιο στις γυναίκες, είτε κάνω είτε δεν κάνω παιδί. Είναι συγκινητικό που έρχονται γυναίκες οι οποίες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, λέγοντάς μου ότι τους δίνω κουράγιο. Και πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι νέοι άνθρωποι πως μια σχέση δε φτιάχνει με τον ερχομό ενός παιδιού. Με τον Αντώνη μου είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι, κι αν δεν έρθει αυτό το παιδί, θα δείχνουμε την αγάπη μας ο ένας στον άλλο. Θεωρώ πως είμαι προγραμματισμένη για μάνα, αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που θα κάνουν άπειρες προσπάθειες ετών, με πολλά φάρμακα. Θα κάνω πολλά, με μέτρο, αλλά όχι τα πάντα. Δε θ’ αφήσω να επηρεαστεί η ποιότητα της ζωής μου απ’ αυτό.

Η Αθηνά Μαξίμου μας είχε πει στο Hello! πως δε θα έβαζε τόση χημεία στον οργανισμό της απλά και μόνο για ν’ αποκτήσει παιδί, ως αυτοσκοπό.
Με έναν τρόπο συμφωνώ. Το έχω μελετήσει και ξέρω τι συμβαίνει. Από την άλλη, δε θα τα παρατήσω. Θέλω να λέω ότι έκανα τις σωστές κινήσεις και δεν τα κατάφερα. Αγαπάω τη ζωή μου και την ποιότητά της, μ’ αρέσει που αναπνέω και θα ήθελα να κοιτάω τον ουρανό μαζί μ’ ένα παιδί, αλλά αν δεν έρθει, έχω να κρατάω χρόνια το χέρι του άντρα μου.

Η υιοθεσία περνάει από το μυαλό σας;  
Δεν το έχουμε σκεφτεί. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την έκβαση της δικής μας προσπάθειας και μετά να πάρουμε αποφάσεις. Ούτε αυτή η απόφαση είναι εύκολη, φέρει μεγάλη ευθύνη και απαιτεί σωστούς χειρισμούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα