Μαραθώνας: Σύλληψη για κλοπές μεταλλικών αντικειμένων μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ

Συνελήφθη το Σάββατο στην περιοχή του Μαραθώνα 47χρονος ο οποίος λίγο νωρίτερα, από κοινού με συνεργό του που αναζητείται, είχε διαπράξει κλοπή μεταλλικών αντικειμένων, όπως χαλκοσωλήνες και ηλεκτρικά καλώδια, από κτήμα στην περιοχή συνολικής αξίας 64.500 ευρώ περίπου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, πέντε ζευγάρια γάντια, διάφορα εργαλεία και πλήθος μεταλλικών, αλουμινένιων και χάλκινων αντικειμένων (σωλήνες χαλκού, ηλεκτρικά καλώδια, κομμάτια αλουμινίου, εργαλεία, εξαρτήματα αυτοκινήτων κ.λπ.).

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με το συνεργό του, που διέφυγε και αναζητείται, το τελευταίο πεντάμηνο είχαν διαπράξει επτά κλοπές μεταλλικών και χάλκινων αντικειμένων από οικίες και οικόπεδα στο Μαραθώνα.

Ο 47χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα