Μαραντόνα… η γλώσσα της αλήθειας!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα μίλησε – για μία ακόμη φορά – με τη γλώσσα της αλήθειας, δηλώνοντας πως ο Λιονέλ Μέσι, με την παρουσία του στο Μουντιάλ, δεν άξιζε να του απονεμηθεί η «Χρυσή Μπάλα» της διοργάνωσης!

Ο Μαραντόνα δεν χαρίζεται σε κανέναν. Και καλά κάνει, καθώς είναι ο Θεός της Μπάλας, το ποδοσφαιρικό είδωλο για εκατομμύρια Αργεντινούς και όχι μόνο. Ο Ντιέγκο δεν θέλησε να δικαιολογήσει κανέναν. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο αγαπημένος του παίκτης, καθώς είναι ο μοναδικός που τον… πλησίασε σε ταλέντο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως για χάρη του θα πει κάτι διαφορετικό, από αυτό που πραγματικά σκέφτεται και πιστεύει.

Ο Μαραντόνα, λοιπόν, δήλωσε πως ο Μέσι δεν άξιζε το βραβείο που του απονεμήθηκε, πολύ απλά διότι η εικόνα του στο Μουντιάλ, αλλά και στον τελικό, δεν ήταν αυτή που θα δικαιολογούσε τη βράβευσή του. Αναλυτικά όσα είπε ο «Ντιεγκίτο»:

«Ο Μέσι; Θα του πρόσφερα τον παράδεισο, αν ήταν δυνατόν. Όμως δεν είναι σωστός κάποιος να κερδίζει κάτι, μόνο και μόνο γιατί επιβάλλεται από το μάρκετινγκ. Νιώθω πολύ άσχημα για τη χώρα μου. Το γκολ του Γκέτσε με πόνεσε. Αισθάνομαι μεγάλη θλίψη μέσα μου για την ήττα στον τελικό. Νομίζω πως η Αργεντινή άξιζε να φτάσει τουλάχιστον στα πέναλτι. Δεν κατάλαβα την αλλαγή του Λαβέτζι. Ήταν μακράν ο καλύτερος παίκτης μας. Ο Αγουέρο δεν είχε την ίδια απόδοση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα