Μαραντόνα: «Ο Μπλάτερ είναι κλέφτης»

Είναι γνωστό ότι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν θέλει να βλέπει ούτε τη σκιά του Ζεπ Μπλάτερ. Ο πρώην αστέρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου γνωστοποίησε για μία ακόμη φορά την… αγάπη του για τον πρόεδρο της FIFA.

Ο «Ντιεγκίτο» αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, λέγοντας πως στηρίζει ανεπιφύλακτα τον Ιορδανό Πρίγκιπα Αλί Μπιν αλ Χουσεΐν και ότι αν εκλεγεί, τότε θα τοποθετηθεί ως αντιπρόεδρος. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να περιλούσει με κατηγόριες πέραν από τον Σουηδό παράγοντα και τον Μισέλ Πλατινί, χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη και στην ουσία άνθρωπο που θα είναι συνεχιστής του προκατόχου του, άρα δεν θα πάει το ποδόσφαιρο μπροστά.

«Ένας κύριος με το όνομα Μπλάτερ μου έκλεισε τις πόρτες όλου του κόσμου. Εγώ δεν είμαι κλέφτης, αυτός είναι… Δεν θα βάλω υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA, θα υποστηρίξω τον πρίγκιπα Αλί Μπιν αλ-Χουσεΐν, με εκείνον έχω συμφωνήσει για τη θέση του αντιπροέδρου», είπε ο Μαραντόνα σε ιταλικό Μέσο και συνέχισε:

«Ο Πλατινί πήρε μέρος σε μία κωμωδία όταν απείλησε να βγάλει την UEFA έξω από τη FIFA. Όλοι ήξεραν πως ήθελε να θέσει υποψηφιότητα. Ο Πλατινί είχε πει επίσης ότι θα ψήφιζε τον πρίγκιπα Αλί και είπε ψέματα.

Εάν θέλουμε διαφάνεια στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τον Πλατινί που ήταν κοντά στον Μπλάτερ και του έμαθε να κλέβει»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα