Μαρινόπουλος Α.Ε: 183+15 νέα καταστήματα franchise

183+15 νέα καταστήματα franchise του δικτύου της Μαρινόπουλος τέθηκαν σε λειτουργία σε κάθε γωνία της Ελλάδας το 2013, αποτελώντας χρονιά σταθμό για την εταιρεία.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, το πρώτο εξάμηνο του 2014, η εταιρεία έχει προχωρήσει στη λειτουργία 15 νέων καταστημάτων, ενισχύοντας την παρουσία της σε περιοχές στρατηγικού χαρακτήρα όπως η Κρήτη και η νησιωτική Ελλάδα. Μάλιστα, εντός του τελευταίου διμήνου (Ιούνιος-Ιούλιος 2014) η εταιρεία επέκτεινε το franchise δίκτυό της, με νέα καταστήματα στην Αστυπάλαια, τη Λευκάδα, το Ζευγολατιό, τη Σέριφο, την Αντίπαρο και τη Νάουσα της Πάρου συνολικής επιφάνειας 1900 τ.μ., τα οποία απασχολούν 42 εργαζόμενους. Είχε προηγηθεί η λειτουργία 9 καταστημάτων στην Κρήτη (7) στη Ρόδο και στην Κατερίνη.

Σήμερα, από τα 877 σημεία πώλησης που διαθέτει η Μαρινόπουλος Α.Ε. σε ολόκληρη τη χώρα, τα 441 αφορούν καταστήματα franchise. Σε ό,τι αφορά την τελευταία διετία (2013-2014) η διεύρυνση του δικτύου έχει ως εξής:

Η έντονη παρουσία της Μαρινόπουλος στην Περιφέρεια ενίσχυσε, τη στενή συνεργασία της εταιρείας με τους τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές. Το παράδειγμα της Κρήτης είναι ενδεικτικό. Τα νέα franchise καταστήματα έδωσαν περαιτέρω πνοή στη συνεργασία με τους παραγωγούς του νησιού και άνοιξαν επιπλέον προοπτικές στο τοπικό λιανεμπόριο. Αντιστοίχως σημαντική ήταν η λειτουργία 149 franchise σημείων πώλησης υπό την επωνυμία «Αρβανιτίδης», τα οποία ενίσχυσαν στρατηγικά το δίκτυο της Μαρινόπουλος Α.Ε. στην Κεντρική και στη Β. Ελλάδα, ιδιαίτερα, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. έχει επιλέξει στρατηγικά την ανάπτυξή της και μέσω του δικτύου δικαιόχρησης. Με εφόδια, την άρτια οργάνωση του δικτύου, τις μεγαλύτερες υποδομές και τις συνεργασίες που επιτυγχάνει με τους προμηθευτές της αποδεικνύεται πολύτιμος και επιδιωκόμενος συνεργάτης για κάθε απαιτητικό επιχειρηματία η Μαρινόπουλος Α.Ε. αποτελεί κορυφαία επιλογή franchise στη χώρα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα