Μαρκους Μπεργκ: «Έσκασα, θέλω ρεπό!»

 

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς και στην εικόνα που εμφανίζει εντός του γηπέδου. Μετά το φανταστικό του ξεκίνημα σε όλες τις διοργανώσεις και τα οκτώ γκολ που σημείωσε, ήρθε ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης όπου φρέναρε, ίσως λόγω και της γενικότερης κακής εικόνας του Παναθηναϊκού, για να έρθει ο Γενάρης του 2017 όπου σε τέσσερα ματς φάνηκε να… σέρνεται.

Η αλήθεια είναι πως από τον Μάρκους Μπεργκ δεν μπορείς να ζητήσεις πολλά περισσότερα. Σίγουρα είναι ακριβοπληρωμένος, αλλά μετράει ήδη 25 ματς, 12 γκολ και 6 ασίστ και το ότι επικαλέστηκε κούραση στο ιατρικό επιτελείο δεν μπορεί να θεωρηθεί λιγοψυχία ή να συγκριθεί με κάποιους συμπαίκτες του που με το παραμικρό έκαναν παράπονα για ενοχλήσεις και έμεναν εκτός αποστολής.

Ο Σουηδός μέσα στο Γενάρη έπαιξε τρία 90λεπτα πρωταθλήματος και ένα 80λεπτο με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο. Αγωνίστηκε στις 5, στις 9, στις 12 και στις 15 Ιανουαρίου και για να μην υποστεί κάποιο κάταγμα κόπωσης όλα δείχνουν πως θα λείψει σε ένα από τα επόμενα ματς πρωταθλήματος (δεδομένα δεν θα παίξει στη ρεβάνς με τον Κισσαμικό).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα